Good!



Slingorna blev bra, så nu är jag lite mera blondie! Ni kan få se bilder imorgon! Idag har jag iallafall lyckats bli lite brun också! Niice! Fast är också lite mera röd i ansiktet också.. Men förhoppningsvis och troligtvis, så försvinner det! Nej, ska ta och kolla lite TV nu, sen ska jag sova. Man blir ju otroligt trött när det är varmt ute tycker jag!

Slingor



Nu sitter jag är, och slingar mig! Blir meera blond! Finfint!
Förut var vi ju till Sirsjön också, men inte badade jag något... haha! Men nästa gång vi åker och "badar" då ska jag bada!

Sirsjön



Hello! Idag så ska jag iväg till Sirsjön för att bada! Kanske blir det första doppet..? Känner mig konstig som inte badat än, men jaja.
Men nu ska jag ta och packa ner solglasögonen iaf!

Photos



OKEJ, JAG GER UPP NU, DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP FLER BILDER, HAR PROVAT TYP 7 GÅNGER

Jag och Josefin gjorde oss iordning förut och gick ut och tog lite kort! Men, ja, fler kort får ni inte se, eftersom att ingen bild går att ladda upp? Även om jag väljer originalbilden utan redigering? Aja, men vi hade kul iaf! Jag brände mig på en brännässla också! Och vi kom på att jag borde inte bli fotograf och hon borde inte bli modell... ;)

SUNNY DAYS


Ttrollstigeen!

Sorry för lite dåligt bloggande idag, men när vädret är såhär bra vill man verkligen inte vara inne! Så har mest varit ute idag, gick en sväng till mormor också för att vattna lite blommor och testa "gå-bandet"/"spring-bandet" eller vad det är. Det var jobbigt, haha!


I just want you to know who I am



Dålig bloggdag idag! Men har varit med en kompiis! Vi har varit ute mest faktiskt. Och kastat bollar som förövrigt rullade ner i vägen titt som tätt, men det var kul! Har inte ätit nåt mat idag... Slarvar väldigt mycket med maten när ingen gör maten åt mig! Då blir det smörgås eller vänta tills mamma kommer hem.. Åt en smörgås till mat. BRA! fast nej, och jag är huungig!

Cause I don't want you to know


Hehe, gölligt

Hej! Snart ska jag bege mig mot mormors postlåda. Haha, ska hämta posten där! För hon är inte hemma, så då får man hjälpa till lite! Annars har det inte hänt så mycket idag. Suttit och läst har jag gjort ett bra tag, mysigt faktiskt. Äta jordgubbar ska jag göra också! Gott!

FAKTA



- Sverige är det land i västvärlden som äter mest bananer, 17 kilo per person och år

- Holländarna äter mest godis i europa. Ca 14 kg/år, sedan kommer danskarna. Sverige ligger på nionde plats med ca 12 kg

-Klistret på frimärken innehåller 2-8 kalorier, vilket är mer än en Tic-Tac

- Äpple är mer effektivare än kaffe för att hålla sig vaken på morgonen

- Utan färgmedel är Coca-Cola grönt

Lite rolig fakta om mat! Tänk att vi äter vi äter så mycket bananer! Jag äter nog 20 kilo!!

You are my everything.



Har varit väldigt seg hela dagen, men har ändå lyckats hålla mig vaken. Alldeles strax ska jag ta med min bok upp till sängen och läsa, sen ska jag soova! För oj vad skönt det ska bli att sova!


Something more



Hejhej!

Vi kom inte i säng förens klockan halv 8 i morse... Men vid fem tror jag vi hade tänkt att lägga oss, men sen blev vi hungriga och så kändes det så konstigt att sova när solen höll på att gå upp och fåglarna sjöng! Så vi åt lite och lite sånt, sen tänkte vi; Äh, det är ingen idé att sova, det är ju snart morgon. Men vi la oss ändå. Idag har vi inte gjort så mycket. Vi sov till halv ett, så 5 timmars sömn alltså...

TIRED?



Hejhej! Vi har inte lagt oss än, men vi ska snart bädda iordning tror vi! Vi har spelat lite kort och pratat lite o.s.v. Såntdär som tjejer brukar göra, antar jag! Känner att ögonlocken börjar hänga nerför ögonen mer och mer... Haha (;

Update!



U P D A T E

Än så länge är vi iaf vakna! Känns bra. Är lite trött, men det ska vi väl försöka ändra på! Det enda är att vi inte kan hoppa runt, studsa runt, sjunga eller några sånna saker, för josefin måste sova.. KUL! jaja, man få väl ha lite hänsyn. Kanske bloggar vi mer, senare! ;)

HELLO



Nu är Marie här! Wihooo!

Vi har sett på Sex and the city och så har vi filosoferat (?) Jaja, än så länge har vi haft kul. Och roligare ska det bli! Kanske kommer det upp nåt inlägg inatt också, men det får vi se då!


what appeared to be true, was as false as it could be




Hejhej! Idag har jag varit på mat hos mormor vid ett. Det var grillspett! Gott! Annars har jag inte gjort så mycket. Sett på TV lite och slappat. Ikväll (klockan tolv inatt eller?) kommer Marie hit då somsagt. Jag tror vi ska ha en termos med kaffe i. Kan bli bra det! Haha (;

It aint that easy, but it aint so hard


Vitt linne: Gina tricot | Rosa-rutig "skjorta/blus": Kappahl | Svarta strumpbyxor: Lindex

Hej! Har inte så mycket att skriva egentlige.. Men Glad midsommar iaf! Var ju somsagt till mormor förut vid ett och åt mat och sådär! Imorgon kommer Marie hit också! FY VAD JAG HAR SAKNAT DIG! Så det ska bli kul!

RSS 2.0