HOUSE



Har nu dushat och fixat mig inför kvällen och kollar nu på top model. När det är slut blir det att kolla på House! En av favorit-serierna på TV! Så spännande..! Haha.

Imorgon är det onsdag, och det gillas! Slutar halv två. Dock måste jag plugga lite inför egtt matteprov på torsdag, men det ska nog gå bra ändå!


Tuesday



Hejhej!
Idag var det skola först och sen blev det dans! När jag kom hem tog jag mis lite mat och snart ska jag ta ett varmt bad! Tror jag ska smörja in mig med min bodylotion sen också...! Fräsht!
Senare ikväll tror jag att jag ska ta en titt på "Top model Sverige" och se om det är nåt att se. Vad tror ni..?
Jag gillar ju Americas next top model, är det samma stuk ungefär eller? Aja, vi får se! Skriver mer sen! ♥
 

Pretty little liars

Igårkväll bestämde jag och Josefin oss för att ta och börja kolla på serien "pretty little liars". Har läst på lite olika bloggar och så att de kollar på det och att de knappt kan sluta titta. Haha, och det var faktiskt så! Vi kollade på 5 avsnitt på raken!
Idag kollade vi på några styckna också! Rekommenderar verkligen den serien! Lite spännande och så!
Snodde Josefins text om vad det handlar om, för jag tyckte hon skrev den så bra!:

Serien handlar om fyra tjejer som har glidit isär efter att deras femte vän, Alison, försvunnit för ett år sedan. Deras vänskap dog helt enkelt ut med Alisons försvinnande. Men när det närmar sig ettårsdagen för hennes försvinnande så börjar de fyra tjejerna få sms ifrån en som kallar sig "A", och det konstiga med det är att den personen skriver om sådant som bara Alison känner till. Till sist börjar hemligheter bubbla upp och de fyra tjejerna binds snart samman igen.




Skidor och måla


 

Idag har jag varit ute och åkt skidor med mormor och Josefin! Var riktigt härligt! Har alltid älskat att åkt skidor faktiskt, för några år sen kunde jag gå ut tio gånger på en dag för att gå ut och åka skidor. Haha!
Har också målat idag! Det var himla länge sen jag satte mig ner för att måla en "seriös" teckning, med mina målarpennor och så! Blev inte supernöjd över resultatet men aja, man kan ju alltid bli bättre! Skuggningen på bilden syns mer i verkligheten kan jag ju också tillägga! Resultaten ser ni däruppe!

Know I try to tell you that I need you. Here I am without you.



Hejhej!

Haha, idag kom jag på att just det, imorgon har jag SO-prov! Bra att jag tänkt på det tidigare osv!!
Men tog väl med mig boken hem idag och har väl tränat lite och skrivit ner lite antecningar och så..! Kommer nog inte gå så bra, men då får jag väl leva med det isåfall.
Förkyld är jag ju också! Det suger juue! Orka gå och snyta sig hela tiden då? Hosta hela tiden? ´

Men ska ta ett bad nu! Nice huh?
ohjustdet, har ju franska, matte och engelska läxa tills på fredag ju.... Åhh, jag ORKAR INTE!!

söndag!

kän

Har nyss tagit mig ett bad och smörjt in mig i min bodylotion från VS. Så nu känner jag mig ren och fräsh!
Förkyld är jag också för den delen! Började känna lite ont i halsen i fredags på källen och igår var jag också förkyld, men idag känns halsen mycket ondare än igår faktiskt! Men får väl hoppas jag hinner bli bra tills imorgon iallafall!
Senare idag vet jag inte ritigt vad jag ska göra. Kanske kollar på nån film eller nåt? Slappdag blir det iallfall, den saken är säker! ♥

Födelsedagspresenterna!







Hej! Här har ni bilder på grejerna jag fick i födelsedagspresent! Tröjan är en så kallad Hoodie Buddie (beställd från hoodiehoodie.se) Så man pluggar in telefonen/mp3 eller nåt annat i en "kabel" i fickan och "hörlurarna" är snörerna i luvan. Himla praktiskt, och man kan tvätta den också!

I'm gonna get there



Hej!
Haha, så sjuuuukt länge sen jag bloggade!! Vet inte ens varför det blivit så? Har nog bara inte haft
nån lust helt enkelt. Men ska väl ta och börja lite smått nu igen tänkte jag! Men vad vill ni läsa om? För jag vet inte riktigt vad jag vill blogga om. Några förslag?
Men iallfall, har ju hunnit fylla år! Kan visa bilder på presenterna lite senare/imorgon!

Nu ska jag iallfall sätta mig med lite skolarbete! Har flera matteläxor på hög och engelskaläxor osv. Kanske bäst jag börjar då..

Torsdag 5/1-2012



Hej!
Idag vakande jag när klockan var vid ett! Oj, här sover man bort hela dagen nästan ja! Men jag och Josefin var ju vakna ett bra tag inatt också så det är väl inte så konstigt.
Just nu håller jag iallafall på att göra mig iordning lite, för snyggisarna Marie och Lovisa kommer nämligen hit sen! Det blir väl lite tjejsnack och film-tittande och så! Himla mysigt!
Ha rn bra dag iallafall, så kanske det blir en uppdatering lite senare framåt kvällen! ♥

Sov gott



Tja!
Har alldeles nyss sett klart filmen "wild child". Ganska tjejig film, men det är så jag gillar det!
Men ska ta och gå ner till min syster nu!

Sov gott!

Nails

Igår fixade jag mina naglar lite, och såhär blev det! Lite fransk manikyr liknande, men med röd tipp istället!
Funderar dock på att lägga till lite mer dekorationer, nån blomma eller så.
Men vad tycker ni? :)


Smink-tips!



Nu tänkte jag dela med mig av mitt första smink-tips! Nämligen "eyelinern" på bilden ovanför! Det går hur snabbt som helst och är inte alls svårt! För kanske orkar man inte lägga en hel ögonmejk, så då är detta perfekt!



Så, vad tycker ni? :D

Maybe I'll do it for you



Hej!
Flera dagar har gått sen jag bloggade senast, men inget särskilt har hänt. Men imorgon kommer Marie och Lovisa hit! Det kommer bli himla kul alltså! Ska kanske fixa lite i mitt rum idag och så! Men först ska jag ta mig ett bad! Haha, jag älskar att bada!

Just anorher gray hoodie



Alltså vad är det med mig och mina gråa tröjor? Haha, asså jag köper ju en grå tröja varje gång jag är och shoppar! Har dock bara tre stycken, men jag är rätt säker på att jag snart har många fler! Men grått är ju ändå min favoritfärg! Men folk måste ju tro att jag alltid har samma tröja på mig!
Men mamma tycker inte jag ska köpa fler, men tror inte jag kommer lyssna på henne dock...
Nej, gråa tröjor får nog bli min grej helt enkelt.

1 Januari!!!!!!!!



Hejhej!
Idag sov jag till halv ett! Tycker jag sover alldeles för länge egentligen, men rätt jobbigt att gå upp tidigare också, så vad ska man då göra?
Har inte gjort så mycket idag men lite har man väl hunnit gjort. Snö har det kommit idag också! Lite sent tycker jag nog så det är egentligen ingen stor idé att det kommer snö men lite mysigt är det ju!
Ska nog ta och äta snart nu, hingrig!!
Ha en bra dag iallafall! ♥

RSS 2.0