Snart sova

Har ätit "kvällbuffé" nu och också varit och kollat vid idolplatsen lite också. Är typ ingen där nu.
Förresten tror jag nåt "Idolteam/TV4team bor här på samma hotell som mig! HEHeheheh spännande! Ah, nåt sånt..

Ska snart ta och sova också tror jag. Ska ju upp ganska tidigt imorgon. Runt 6 ungefär, så ingen sovmorgon omorgon inte! Men på måndag blir det nog liite sovmorgon iaf! 
                                            Nej, ni får ha det så bra, så skriver jag mer imorgon! ♥


Framme vid hotellet





Sådär! Nu är vi framme vid hotellet! Har varit framme i Falun ett tag men har shoppat lite och varit en sväng till en pizzeria och ätit (det var förövrigt skitsvårt att hitta till den pizzerian) och så har vi tittat runt lite i staden!

Hotellrummet är förövrigt jättefint! Med TV och lite allt möjligt! Hehe ;) Nej, ska ta och byta om nu tror jag... Till nåt varmare, för jag tror att vi skulle gå ut lite senare och det är ganska kallt här! Ni får ha det så bra tills jag skriver sen! ♥


snart framme!

Nu är jag snart framme i Falun! Gött! Har lyssnat på musik och spelat angry birfs typ hela vägen! Ätit lite riesen har jag också gjort ;) Nej, nu ska jag nog spela liite mer arga fåglar! See ya!

Åker snart till Falun!

Tjosan! Ska snart åka hemmifrån, men först tänkte jag blogga lite och så ska jag borsta tänderna sen också! Ni får ha det så bra här hemma! Men jag har med datorn, så jag kommer nog kunna uppdatera lite iaf!


Hehe (fin rubrik)

Alltså det luktar sjukt äckligt i vårat badrum nu alltså! Vad luktar det då?
Det luktar rök (någon som eldar nånstans antagligen), och det luktar ko-skit.. Hrm, ja, jag bor mitt ute på landet så kanske inte så konstigt. Och så luktar det rökelse också.. Inte bra blandning vill jag lova..!

Okejdå! Ska sluta att babbla om mitt badrum nu kanske.. He-he! Nä vet ni vad? Jag ska snart bädda ner mig i sängen! Åker hemifrån vid 8 imorgon, så går upp vid halvsju kanske? Är inte direkt som min syrra FEEET LÄNK  som måsta upp vid fem!? okej..


Please drop the past and be true
Don't think we're okay just because I'm here
You hurt me bad but I wont shed a tear

Lucky



Lite dålig uppdatering här idag men har haft lite att göra. Putsat fönster och slappa i soffan ni vet ;)
Har också packat klart drar ju iväg till Falun imorgon ju och stannar där tills på måndag. Mysigt är just vad det kommer bli tycker jag, och lite hm.. Läskigt också.. Haha ;)

I keep ypu with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Godnatt!



Ska snart sova tror jag? Eller typ läsa först. Var till mormor förut och putsade fönster också.. Och så åt jag glass förut! Kanske inte jätte intressant? Men det roliga var att helt plötsligt satt jag och tugga på min tand! Så jag bara spotta ut den och sa: Det vet det, det. Jag sa det till mamma, för jag hade tydligen lovat henne att dra ut tanden idag.. Haha! ;)

You lost the love
I loved the most

Fint..!





Nämen sådär! Efter några timmars redigering på bilden så blev jag äntligen nöjd! Fast nä, det jag skulle göra var att jag skulle skriva ut bilden för att jag skulle använda den till en sak, och så kommer den ut såhär!? Helt blå och fin.. Nej okejdå, blå, men inte fin! Okej, jag vet väl att vi inte har värsta proffsutskrivaren, men dålig är den ju inte!?

Goodmorning!



Godmorgon! Eller Goddag eller nåt... Vakande vid halv 10 idag, när vaknade ni?
Idag ska jag nog antagligen traska iväg till mormor och putsa fönster! Men det blir nog inte riktigt än.

I know I'd do it all different if I had the chance

What difference does it make



Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och läsa. Det låter mysigt, enligt mig. Ska ta och byta om till pyamas först också kanske? Ja, en ganska bra idè va? Hehe ;)

What difference does it make if I still want you
when I know for sure that I cant make you mine

NEW




Okej, som ni ser så har jag börjat blogga här nu! Blir bäst så helt enkelt...! Har skrivit ganska många helt random inlägg i den andra bloggen... Plus att här ska jag börja blogga mer! Minst ett inlägg om dagen vavavava? Jaaaaa! Ja, har väl inte så mycket mer att skriva, ska ta och fixa lite i bloggen nu. Fixa kategorier och så!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0