Jag drömmer konstiga drömmar.



Hej! Inatt drömde jag en mardröm! Jag drömde at jorden skulle gå under! Allt var hemskt! Jag, mamma och Josefin skulle då åka bil till ett ställe där man var ganska säker, men innan man fick gå in dör var man tvungen att sätta upp håret i en hästsvans för att stödjar barnen i Afrika. Sen var jag mamma och Josefin tvugna att splittras! Så då gick jag fram till min lärare och frågade om det var sant att jorden skulle gå under. Då sa han: Ja, antagligen. Det är iallafall två kompisar som ska dö tillsammans i en gruva.
Då blev jag rädd och ledsen så jag vaknade. Då gick jag till mamma. Liten och rädd var jag.

Nu ska jag ta och föna håret för att snart gå och sova. Imogon är det fredag ♥

Imorgon ska jag äta svamp så jag blir svampig.




Hej! Som ni ser har jag typ inte bloggat på hela veckan. Men har inte haft tid! I måndags var det dansuppvidning vilket det också var igår! Idag har jag gjort läxor! Men nu ska jag ta ett bad!
Kom på en sak nu, att det är torsdag imorgon! Gillar inte torsdagar! Jag och Lovisa ser inte varandra förens vid lunchen! Vi har delat klass på NO:n/bilden och sen har vi språk! Och bara lunchrasten är lång tror jag.. Aja, ska ju bada nu somsagt!

Goodmorning sunshines!





Godmorgon! Idag vaknade jag och Marie vid nio. Då gick vi upp och gjorde iordning lite frukost.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske gå ut en sväng eller kanske typ.. Bara va? Ja, vi får väl se vad dagen bjuder på. Ikväll ska jag iaf iväg till frykenskolans aula och kolla på några band som uppträder och nån dans var det väl också tror jag. Men ska va social nu! Hejdå!

Who's laughing now?



Visst hade jag kunnat visat er en bild nu som jag tagit med min ny kamera. Men jag kan faktiskt inte det. För jag sitter nämligen vid mammas dator och gör engelskasaken. Har kommit rätt långt nu faktiskt. Men måste ju göra typ en "affish" också. Och när ska jag hinna det? Inte vet jag! Imorgon är jag väl inte hemma förens vid halv sju ungefär. Känns ju lagom kul att börja med läxorna då liksom? Hm, nej. Men aja, får väl försöka hinna på nå vis, nu måste jag iaf träna på NO:n! Önska mig lycka till!

SAY WEHO!


sötis!

Hej! Kom hem vid två idag eftersom vi slutar halv två på onsdagar! Har ätit lite mat och typ slappat men nu ska jag sätta igång med engelska, say weho! Haha, njaaaaa...  Men lika bra att få det gjort. Vi skulle skriva om nån artist och jag valde Jessie J. Men ganska lätt ändå, eftersom att wikipedia finns!
Kanske borde börja nu då...
Jaha, åså sitter jag här och ska börja med engelskan så sgäer mamma till mig att komma. Jag går ut i köket och ser en stor kartong. Jahapp, kameran har kommit. Blir skitglad!!!! Nu måste jag skynda mig med läxorna medans kameran laddas för att sedan fota!! SAY WEHOO!

Min vecka.



Nice vecka va? Hmm, nej! Så fattar ni nu varför jag inte hinner blogga så mycket? Har säkert glömt hälften också! Och så ska man ju hinna med att duscha också! Och sova! Och kanske försöka hinna blogga. Ja, jäklar vilket hektiskt liv jag har alltså. Nu ska jag ta mig ett bad. Och läsa NO undertiden också. Fy vad nice alltså!!!

who you are



Hej. Godmorgon!
Har inget att skriva om... Har ju redan berättat att jag beställde kamera igår.. Hihi, den kommer nog till vecka om jag har tur! Då blir det nya fräsha bilder på bloggen vill jag lova! Ska kanske ta och skicka iväg ett sms till Mrs Marie om hon skulle vilja komma hit idag kanske. Jaja, vi får väl se hur det blir.
Ha en bra dag!

sova tills ögat slutar rycka

Hej. Just nu ligger jag i sängen och mobilbloggar. Jag är glad också. Jag beställde en systemkamera förut. Ja, gansla spontant. Nu ska jag sova. Hihi godnatt!

Godmorgon!



Sitter och borstar tänderna jämt nu. Jag har en blå tandborste, vad har ni?? 
Nu måste jag skynda mig så att jag hinner med bussen! Hejdå!

För exakt ett år sen...


en fin fontän

"utsikt" från hotellrummet

havet



en vacker solnedgång

liten del av hotellet


Där står jag och vevar i armarna. Vårat hotellrum,. Eller den mesta delen av tiden iaf, vi fick flytta till ett annat rum när det började läcka i ett av rummen..

För exakt ett år sen, så var jag jätteglad, superlycklig och dundersprallig! (inte för att jag inte är det nu men)
Men för ett år sen så åkte jag, mamma och, Josefin och mormor iväg till Tenneriffa! Jag skulle flyga flygplan (inte första gången men) och jag var jätterädd! Tänkte på allt dåligt som kunde hända. Men allt gick bra och ja, vi kom fram till Tenneriffa hela och glada. Jag längtar tillbaks nåt så otrligt mycket!
När vi åkte med bussen från flygplatsen till hotellet så tänkte jag bara: Wow, dethär är en sagostad eller nåt. Det var så gulligt. Hästar med vagn som körde runt folk och en liten karusell såg jag också. Sånadära hästkaruseller som man åkte när man var liten. Och det var mörkt och mysigt ute, fast lamporna lyste upp allt och gjorde det ännu mysigare.
Vi gick längs strandpromenden varje kväll och när vi kände oss trötta, stannade vi till vid en resturang och käkade lite mat och sen fortsatte vi vandringen. Vi åt vid resturangen Malibu många gånger, eftersom att det var vår favorit resturang! Den var nära hotellet och dom hade riktigt god mat!
Också Little Italy hade god mat. Jag åt pasta carbonara där en gång och jag ska lätt åka dit och äta det igen!

Hotellrummet vi fick först var mysigt och ganska "avdelat" (eller vad säger man..? xD Det var liksom inte delat på mitten, det var bara lite.. Enskilt kanske man säger?) så det var riktigt bra. Fast det var en resturang jämt bredvid som förde rätt mycket oljud, men det var mysigt. Sen fick vi byta rum när det började läcka in. Ganska sorgligt, men det andra rummet var också bra!
Och så satt vi på balkongen och åt kex och drack dricka, fotade och skrattde! Jag oj vad vi skrattde! Denna resa var nog den roliga resa jag nånsin varit på!

Men nu får jag nog sluta skriva, skulle kunna skriva hur mycket mer som helst, men tror inte ni orkar läsa egntligen.

Men nu lovar jag mig själv, att nån gång ska jag åka dit igen.


I gotta change if I wanna keep you forever


Hej!
Ja, jag är hemma från skolan idag. Och varför? Ja du, ont i huvudet, snorig. Ja, nu vet ni det. Vad har jag gjort då? Jag har ätit smörgås. Men nu ska jag nog ta ett bad tror jag. Jaja, vi syns väl, eller hörs eller ses eller vad jag ska säga...

Tisdag imorgon.



Hej! Har varit i skolan idag, precis som alla andra dagar. Och precis som alla andra dagar har jag inget speciellt att säga. Tror jag inte iaf. Ska nog snart ta mig ett bad, eller om jag struntar i det idag? Vet inte, men blir nog så att jag faktiskt badar. Väljer kläder håller jag på med just nu också.
Vet iaf att jag ska ha tights. Bra, nu har jag nåt att gå efter.

Har fattat att du ljugit nu




Hej! Och dagen blev precis som jag tänkte! Bada, slappa, måla naglarna. Och just nu försöker jag hitta några bra kläder tills imorgon. Är det nåt speciellt imorgon? Nej, men man vill väl iaf alltid ha fin kläder, right? Hittar dock inget som ser bra ut. Skulle vilja åka till Karlstad, fast det inte var himla länge sen jag var där. Men aja, ska fortsätta leta kläder nu!

söndag 9/11



Hello! Igår var det ju faktiskt riktigt kul på mârten! Var soligt och fint! Idag regnar det dock, så idag stannade jag hemma istället! ska nog inte gör så mycket idag, ta det lugnt, måla naglarna, kolla på TV.. Ja, sånt man brukar göra på söndagar helt enkelt. Är fortfarande förkyld också.. Har också börjat få ont i vänster öra. Bara att hoppas på att det går över!

gomorrn!



Godmorgon! Nu sitter jag och Lovisa här helt klara och redo för dagen! Ska snart dra ner till Torsby och så blir det väl mârten då. Hoppas att det är roligare idag än igår, det var inte så himla kul igår. Eller jo, lite kul! Men nu måste vi borsta tänderna! Hejdå!

RSS 2.0