Eye of the tiger

                           

Ser ni eller??!?!?! För näst första gången i mitt liv så leder jag över mamma på wordfeud!!
Glad jag blev nu. Blev inte ni stolta ver mig då??!??!
Hoppas det!!

To make you feel my love



Här är shoppingen från Charlottenberg och från Sunne! Blev inte så mycket då somsagt, men då har jag lite pengar kvar iaf!
Nu ska jag ta mig ett bad och sen blir det TV! Men kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska se Leila's jul, eller om jag ska se Berg flyttar in! Svårt beslut!! 

Mot sunne

Hej!
Nu har skolan slutat för dagen och jag är ny på väg till sunne med mamma! Ska försöka hitta mig ett par svarta jeans eftersom jag inte hittade några i Charlottenberg. Kanske följer det med något annat fint hem också..?


Fin gubbe



Hahhaha!
Skulle egentligen sova nu ju, men måste bara visa er dethär först!!!!
Marie tog några kort på mig idag när vi satt och åt, och jag jag satt där och skulle se fin ut, sen kommer jag hem och kolar igenom alla bilder, och ser detdär... Alltså på varenda bild på mig så ser man en liten gubbe bakom mig!! Höll på att skratta ihjäl mig! Så sjukt kul!
Hoppas ni skrattade mycket nu, så behöver ni inte träna magen nå mer sen, för visst får man väl magmuskler av att skratta?? ELLER?!

Shopping i Charlottenberg!



Hejhej!
Idag var det shopping som stod på schemat! Så jag, mamma, mormor, Josefin och Marie åkte till Charlottenberg och shoppade. Köpte mig inte så mycket, men kan visa bilder nån dag, ifall ni är intresserade? Här ovanför har ni lite bilder från dagen. Har mest bilder på Marie när hon sitter och tuggar pizza. Hon ser glupsk ut på dom.
Ja, jag har iallafall haft en mysig dag men nu är jag tröööött! Så ska ta och tvätta bort sminket osv, och sen ta och lägga mig! ♥

My room



Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu på morgonen, men har faktiskt inte tid att skriva så mycket, måste skynda mig nu! Men ha en bra dag!

Denna vecka har har jag hunnit att...

 Än så länge denna vecka har jag hunnit detta:

Haft dansuppvisning
Gjort ett matteprov
Ätit pizza

Provat dom nya dumle "med smak av pepparkakor" Dom var goda.
Haft skrattanfall i skolan så jag var tvungen att lägga mig ner. Mitt i korridoren. Haha!
Målat bananer och äpplen på vårat shema i skolan! Många bananer!! Hoppas ingen lärare i skolan läser det här...  
Beställt en ny telefon.  En svart iPhone 4s          

   
  

Vad har ni hunnit med?


Know it's not the same

Just nu använder jag ju mammas dator efter som min datorn inte riktigt vill fungera, men här finns ju inga fina bilder!! Okej, kollar en gång till då..

Haha, okejdå, jag hittade två bilder! Två jättegamla bilder faktiskt på mig och syrran! Hihi, va gulligt! Den översta bilden slår ju allt!

 


Trösta mig??



Hejhej!
Som ni ser har bloggen varit lite död den senaste veckan, men jag har en himla bra förklaring till det.

Först och främst går min dator sönder. Kan ju inte få på den!! Tror det är fel på hårddisken. Har lämnat in den på lagning nu då, men alla bilder då?? Förstår ni eller?!? Jag är ju helt förstörd över detta!
Sen får jag en spricka i mobilen så det blir en svart fyrkantig ruta i ett hörn! Ja, så denna vecka har bestått av mycket gråt. Man vill ju inte skiljas från det bästa man har ju. Så jag hoppas ni har förståelse till at jag inte varit så aktiv den senaste veckan.

Eller okej, blev faktiskt inte alls så ledsen för att mobilen fick en spricka. Bilderna i datorn känns lite mer jobbiga faktiskt... Men det får väl gå som det går.
Nej, nu ska jag ta och pyssla ihop ett nytt inlägg!

FREDAG IMORGON!



Godkväll eller nåt sånt..?
Imorgon är det fredag! Wihoo! Tog dock ett tag för mig att komma på det, men till sist kom jag och Lovisa fram till att det måste vara fredag imorgon, vilket det är! Bra!
Har dock åkt på världens förkyldning typ också! note to myself: Dela aldrig en muffin med någon som är förlyld, om du själv inte vill bli förkyld. Men ska ta och dricka lite vitaminer nu så blir jag frisk som en nötkärna tills imorgon! ♥


I'll look after you



Höhöhö, det visste ni inte va?!?!?
Okej, jo, endel av er gjorde säkert det. Men kanske inte alla...?



Hihi, nej, detdär är Miranda förstår ni!!

all you faking smiles

Tjenare!
Sov hos Lovisa torsdag till fredag. Hade kul. Marie var också där. Hihi, vi drack vatten och åt chips. Och så satt vi golvet i köket och pratade. Ett bra golv att sitta på helt enkelt. Hmm, vad gjorde vi mer? Pratade om allt möjligt, soma nid tre, vakna vid halv nio. Jo, det var väl allt. Tog kort också!
Bilder:


Torsdag 3/11-11


Jag och Lovisa åt äppelkaka en gång. Med lite för mycket vaniljsås på.. Haha

Godmorgon!
Vaknade upp vid nio idag och ska snart ta och plocka ihop lite kläder och sen ska jag dra till mormor och äta mat.
Fast just nu sitter jag och chattar med Lovisa på facebook. Fast ingen har nog så mycket vettigt att säga egentligen.
Annars idag ska jag ju somsagt sova hos någon kompis. Vet inte vilken men det löser sig väl.


I will never be the same



Hejhej!
Är det nån som har nån plts ledig till mig i erat hus imorogn så ring mig!! Numret är:  Haha, närå skämtåsido. Men vet inte riktigt vart jag ska. Men det löser sig väl.
Ska ta och se på TV snart jag och ett bad skulle inte va helt fel det heller. Då säger vi så. Hejdå!

All for you



mina naglar för nån vecka sen

Hej!
Jag vet att jag bloggar sämt och blablabla, men nu har jag tid för det! Hihi, hade egntligen hela dagen på mig igår att blogga fast jag orkade inte riktigt.
Skulle egentligen till mormor på mat idag, men vi skulle ta det imorgon istället. Så jag får väl ta och koka lite korv sen då! Haha.
Har varit ett ganska slappt höstlov än så länge. Städade rummet en dag, nog det mest äventyrliga jag gjort på lovet. Hittade massa grejer som jag inte visste vart jag hade, bra! Ska kanske sova hos Marie imorgon eller nåt fast jag vet inte helt säkert än.

RSS 2.0