Gott nytt år!.. snart



Hejhej!

Nån mer än jag som knappt orkar gå in på facebook vid några stora högtider som jul, nyår, påsk, midsommar osv? Facebook drunknar ju i typ Gott nytt år! Godjul <3333 Ta hand om varandra! Gott nytt år!!
Osv! Liksom, jo, jag fattar det nu. Eller som typ: Det snöar!! Jag behöver liksom inte ens titta ut för att fatta att det snöar då. Men bli inte ledsna om ni läser dethär och nyss har skrivit så, det gör inget, jag gillar er ändå!!
Men okej, Gott nytt år då! Vad ska ni göra? Festa? Smälla raketer? Kanske båda delarna? Sitta hemma och kolla på TV? Jag ska iallafall vara hemma och äta godsaker och se på TV. Blir nog bra det med.

Tjuv!

Hello!
Tänkte att jag lika gärna kunde slänga upp en mobilblogg nu när Lovisa ändå tog min datooor. Närå, det är rätt lugnt ändå vaaa. Hon sover här inatt iallafall.
Hejdå!!!!!!!!


Tisdag!




Hejhej! Gick upp vid tio idag och åt lite frukost och badade och fixade mig lite. Ska nämligen snart iväg till farmor på mat! Sen får vi se vad dagen bjuder på! Ska försöka få hit nån kompis också! Har inte varit med nån kompis på hela jullovet! (på typ fem dagar då alltså.. Haha!) Men nu vill jag ha en liten kompanjon! Champinjon? Kantarell? Fisk?

Men ha en bra dag iallafall!


Nicke Nyfiken!




Kalla mig knasig eller vad ni vill, men jag är kär i en apa!!
Men inte i vilken apa som helst, utan i Nicke Nyfiken!! Ge mig honom i födelsedagspresent, någon?

Kollade nämligen på Nicke Nyfiken - En apkul jul igår tror jag det var, och då insåg jag hur himla söt han är!
Tänk att ha honom som husdjur! Så söööt! Och så söt när han ser sådär jättebekymrad ut! Då vill jag bara krama ihjäl honom! (nästan) Så, nu vet ni vad jag önskar mig mest av allt i födelsedagspresent!

Julklappar!



Hejhej! Tänkte berätta lite om vad jag fått i julklapp, so here we go!

Halsduk/scarf
Puderborste
värmeskydd
Plattång
Nageldekorationer
Pyjamas
Jojo
Datamus
Väggbonad
Bra trasa att torka av kamera linsen med!

+ att jag fick choklad och pengar.
Fick massa bra julklappar och julen firades vid min mormor där kusinerna var också. Dagarna efter jul har jag mest slappat. Inte orkar gjort så mycket heller för den delen, för huvudet är inte riktigt bra ännu, sen dethär hände.. Fast det blir ju bättre och bättre så det är ju bra! (ser faktiskt inte så hemskt ut på bilden, ser faktiskt hemsakre ut nu, även om såret är bättre nu.)

Merry Christmas



GOD JUL!!

Gick upp vid halv nio idag och kollade på julkalendern och åt smörgås med julskinka på och julmust till det. Tradition i vårat hus det!
Nu ska jag, Josse och mamma dra iväg till mormor och där blir det ma och julklappsöppning framåt kvällen.
Än en gång, God Jul! ♥

Dan före doppardan

Tja, ett par dagar sen jag skrev här nu, men har haft fullt upp med att handla julklappar, packat in dom, bakat och gjort julfint i huset. Skulle ha städat rummet idag också, men det blir nog inget av det. Hände en liten grej tidigare idag som förstörde dagen lite... Men ska iväg ikväll till mormor för att spela bingo iallafall!


My story



Okej, igår lovade jag ju er att jag skulle berätta om en gång då jag lurades jättemycket. Så här kommer historien:

Det var för ganska många år sen, då jag forfarande lekte med bratz. Då fick jag en underlig idé om att platta håret på en av mina dockor. Så jag körde upp plattången i håret på dockan och swoshh, så var halva plattan av plattången bränd. Och dockans hår satt fast i plattången. PANIK!! Så jag drog ur sladden fort och drog bort håret från plattången. Men den var ju forfarande bränd! Alltså, jag kunde ju inte berätta för mamma vad jag hade gjort, för hon skulle ju säkert bli jätte arg på mig, så jag sa inget.

Efter ett tag började mamma fråga vart plattången var. Mitt svar: Näej, jag vet inte.
Så vi alla bestämde oss för att skylla det på pappa. Han hade säkert råkat städa bort den. Men så kom då skolavslutningen och jag ville så gärna ha platt hår då. Så jag var ju bara tvungen  att berätta för mamma att det var jag som tagit den och vart jag gjort. Hon blev mest sur på att jag inte hade sagt nåt.
Dagen innan jag sa nåt, hade mamma beställt en ny plattång. Så kanske om jag inte hade gömt den, så kanske vi fortfarande hade haft den där gamla plattången. Så alltså: Det var tur att jag inte sa nåt på direkten.

Muskulös kvinna (muskellös kvinna)


Då ↑                                                                              Nu ↑

Åhh!! När jag kollar på domhär bilderna får jag sån ångest!! Jag var ju så stark för några månader sen, men nu, är alla muskler helt borta!!! Nej, blir att börja på gym igen! Nån som hänger på?

Nejrååå, skämta bara! Jag får ingen ångest! Wanna know why? För mina armar såg aldrig ut så. Det var jättefejk. Men den andra bilden är inte fejk. Hihi, men erkänn att ni gick på det först?? Ja, jag har alltid varit duktig på att luras. Okej, imorgon berättar jag för er en gång när jag lurades jättemycket. Okej???
Hihi, bra.

Så mycket bättre

Hello!
Just nu sitter jag och kollar på så mycket bättre med mamma och Josefin. Efter programmet är slut så ska jag ta och kolla lite på No:n och försöka skriva ner lite viktiga anteckningar osv.
Vad gör ni ikväll?


Did my words not come out right?


sorry för alla tråkiga arkivbilder, men sitter vid min dator som nyss fått en ny hårddisk, så jag har inga bilder kvar i datorn. Sorligt att alla bilder jag hade i datorn förut försvann då jag inte lagt in dom på nån extern hårddisk..

Hej! Vaknade vid 11 idag, så nu är jag riktigt utvilad! Har nyss börjat städa rummet, vilket är välbehövligt!
Rummet ser ut som ett bombnedslag! Men det ska det bli ändring på nu!

Förresten, har ni tänkt på att det nu endast är en vecka kvar till jul! Hjälp! Jag har ju inte fixat alla julklappar än, och inte heller bestämt vad jag vill ha för nån julklapp! Lite stressigt börjar det bli ja. Men det löser sig nog.
Men ni får ha en bra dag iallafall, så hörs vi senare! ♥

Min klocka har stannat



Hej! Ännu en skolvecka har nu gått, och det är nu helg. Vet inte riktigt vad jag ska göra denhär helgen, men den som lever får se.
Men ni får ha en bra helg iallafall! Hejdå! ♥

Thursday

Hej!
Skola var det idag, precis som alltid annars! Prov har vi på både måndag och tisdag också. Och trött är jag också! Somnade ett litet tag i soffan förut men han dock bara sova i en kvart.
Och internet har slutat funka! Hur hemskt?!?! Åhhh, det går bra nu alltså!...

Fin Marie var idag btw..


Vart är jag?

Hmm.. Alltså, jag vet inte vart jag är! För jag trodde att jag var i Torsby, men sen ska jag kolla vädret och kollar då i telefonen så står det lokalt väder: Vansbro och så står vädret för Vabsbro!! Gaahhh!! Vart är jag?!?!!?
Okej.. Och nu då? Lokalt väder: Madrid. Yeah, right...


lördag



Hejhej!
Vid ett idag var jag och Josefin iväg till mormor för mat! Himla gott var det!
Annars har jag inte gjort så mycket, men ska snart ta och leka lite i gimp och kanske sticka lite på halsduken också.
Gå runt i myskläder och chilla blir det den här kvällen! Himla mysigt faktiskt!

RSS 2.0