forget you


Bilder: We♥it

Hej!
Vet ni vad jag och Josefin gjorde igår? Vi satt uppe till halv fyra och kollade på tecknat. Haha! Bra humor man har på natten liksom!
Så idag vaknade jag vid halv ett! Haha, oopss... Jaja, var väl rätt skönt att sova ut. Nu håller jag på att plockar lite i mitt rum. Städar ungefär. Eller plockar ihop kläder och sen ska jag ta ett varv med dammsugaren. Har inte så mycket på shemat idag. Slappa tror jag det får bli.

just let me know



Hej!
Kommer ni ihåg igår när jag skrev att jag hade köpt ett par skor? Iaf, när jag kom hem så gick jag till datorn och beställde ett par skor också. Hihi, kul. Så snart har jag väl ett par skor till. Men vi får väl se om dom passar, och om jag passar i dom. Är lite osäker, haha. Igår la jag mig vid tolv-halv ett. Var jättetrött och somnade jättedirekt!
Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska nog gå runt i mjukiskläder bara. Mojsigt.

fredag idag ju..



Tja, nu är jag hemma. Från vart? En springtur. Lite bättre än igår. (springer inte så lång, men ändå.) Så nu ska jag snart ta mig ett bad. Skönt det. Blir nog inte att lägga sig så sent ikväll heller, för man är ju lite trött på fredagar.. Nej, ska ta mig detdära badet jag pratade om förut nu!

Impossible



Grymt bra. Eller ja, det är min åsikt. Ni kan ju lyssna på den. Eller på någon annan. Dom flesta är faktiskt bra. 

Vad har jag gjort idag då? Jå, varit fin i håret imorse, tills jag kom till skolan och skulle ha utegympa då håret blev fult, fick då låna plattång av en vi hade gympa med, fast det lockade sig ändå. Och varit hungrig har jag också varit.
Efter skolan så köpte jag skor iallafall.
Snart ut och springa, ja. Mm, det var allt, hejdå.

fin kudde


Haha, bilden här ovanför har jag redan laddat upp en gång, men shit va vi skratta åt den där kudden när vi kolla på bilderna. Vi var nog trötta. För vi skratta i minst fem minuter åt dendär jäkla kudden.
Jag skulle bara kasta bak den, men det var väl så den hamna.

Förresten så var jag inget fin idag. Eller jo, kläderna var rätt okej, men klart att jag ska va ful då. Regningt idag, vilket resulterade i lockigt hår. Eller puffigt vid typ öronen och sen inte alls puffigt på vissa ställen.
Imorgon tar jag med plattång. Eller nåt i den stilen..

never knowing



Hej, idag slutade vi vid halv 2, så det var ju rätt gött. Så, nu är ju klockan bara 3, fastän jag varit hemma ett tag. Så idag har jag tid till att göra lite mer. Snart ska jag ta och gå ut och sen ska jag nog bestämma kläder. För efter gympan kände jag mig så himla ful.. Håret lockade sig och man var röd i ansiktet, då berättade jag det för mamma förut.
Så sa hon: Och i Libyen är det krig.
Klart att krig är ett större problem än om man är ful, och det är jättetråkigt och synd! Men här i Sverige så är att vara ful ett problem. Lite konstigt faktiskt, att man ska bry sig så himla mycket om utséendet.
Men iaf, så imorgon ska vi försöka va lite finare.. Haha

What hurts the most
Was being so close
And havin' so much to say
And watchin' you walk away

Shopping!



shopping från förut nån dag, så jag var i Karlstad.

perfect to me



Hejhallå! Skoldag nr. 2 är nu gjord, och dagen har varit ganska bra. Vi hade en matrast på en timme och femton minuter vilket var riktigt skönt. Sista lektionen var slöjd fast jag gjorde inte så mycket för jag kom inte riktigt på något att göra. Men till slut kom jag och Lovisa på vad vi skulle göra.

Här hemma har jag varit ute och ätit mat. (alltså jag har inte ätit mat ute..) Men snart ska jag nog ta mig en snabbdusch och sen blir det nog att bestämma kläder för imorgon, så jag inte behöver oroa mig för det imorgon.

guess this was something that never was ment to any more than nothing.


Soooova



Hej!
Idag drog skolan igång, men första dagen var ju rätt chill ändå, men imorgon blir det vanliga lektioner igen. Ska snart ta och lägga mig och sova, för man vill ju inte se ut som en zombie till morgonen, så Godnatt. ♥

Bra dag idag faktiskt



Helluu! Idag har jag varit med Lovisa, som kom hit vid fyra. Efter en stund kom Marie in i mitt rum. Hon hade fått för sig att cykla till mig! Det var kul! Så jag och Marie och Lovisa pratade lite om vad för kläder vi ska ha imorgon osv, då skolan börjar. Själv är jag inte ett dugg nervös. Inget nytt liksom. Men iaf, sen åkte Lovisa hem vid sex/halv sju. Marie blev dock kvar en stund till. Jag målade hennes naglar och fixade och trixade lite med hennes hår. Sen skulle Marie hem. Då vet jag inte riktigt vad som hände, men vi fick liten "skrattattack" Så Marie la sig i trappan och skrattade. Jag tyckte det var kul! Så jag skrattade jag med.
Nej, ska ta och försöka sova nu, men det får vi väl se hur det går..


just wanna run


Bild från i vintras

Hej! Ska snart lägga mig tror jag, eller nej, ska platta håret först. Men egentligen skulle man ju va vaken hur länge som helst inatt, eftersom att imorgon är sista sovmorgon dvs, inatt är sista natten på dethär sommarlovet man kan va vaken länge.
Men jag gör på mitt vis jag, och lägger mig tidigt. Jag är annorlunda Kanske. Vet inte. Aja, hejdå, godnatt.

Litar inte på någon,
och det är hennes fel.

Chiquita på bild, bananer



Hej! Håller nu på att försöka hitta några kläder att ha på mig, eftersom jag gått runt i mjukiskläder både igår och idag. Ska npg tvätta håret också. Ja, har inte så mycket att skriva. Chattar med Marie och Lovisa på facebook. Nej, ska dra nu, hejdå

I'm not going home without you
I'll save your life
Not going home without you
I'll make this right
And wait all night if that's what it takes.

 


tandlös!



Hejhallå! Vet ni vad jag gjorde igår? Jag drog ut två tänder vid tandläkaren. Lite läskigt. Kände väl inget (bedövning) men hörde gjorde jag.. Det knakade läskigt. Sen gick jag runt och kände mig konstig i munne i några timmar.

Vad har jag gjort idag då? Inte så värst mycket faktiskt. Mest kollat TV, suttit vid datorn och plockat ihop lite i rummet också. Kollar lite på skor nu också, och shit, såg ett par riktigt snygga skor nu! Tror jag dör lite, hehehehe, nä men dom var faktiskt riktigt snygga!

You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there


Just what you wanted


De tre glada frukterna och grönsakerna påväg till Karlstad..

Hej!
Vad har ni gjort en dag som denna då? Jag har inte gjort ett dugg ungefär, förutom att vakna utan nån röst.. Hehehe, fast behövde bara säga några få ord innan jag kunde prata igen. Pratade och skrattade nog för mycket igår!
Och så har jag bakat stövelkaka/kärleksmums/brun kaka (vad det nu heter) också! Gött!!
Imorn ska jag till tandläkaren, är inte så glad för det, men det går nog bra!
Men ska ta ett bad nu! Hejdå!

Kaaaarlstad!



Nu är jag klar och fixad för Karlstad! Vi drar vid tio, då ska ta och kolla på flyg 29 saknas nu!
Ja, idag ska jag ha en bra dag i Karlstad med både Marie och Lovisa! Hoppas ni har en bra dag också! ♥


RSS 2.0