godnatt sov gott puss hej

Tja, nu mobilbloggar jag igen. Det är ganska kul. Eller nej, jobbigt är det och så får ni inga bilder. Men ni kan ju vara glada över att jag ens bloggar. Denna dag har varit jätte lång men det har varit en bra dag ändå. Tränat lite med min syster, spelat lite instrument med min syster, badat (fast det gjorde jag dock utan min syster...) ja det var väl typ allt. Nu ska jag sova. Ska försöka städa mitt rum imorgon. När ska det lära sig städa sig självt?

jag hatar dethär

Jag hatar att lägga mig sur. Nu gör jag det ändå. Okej nu vet ni det. Jag är jättesur nu. Jag hatar kvällar, det finns nog inget värre. Så, nu vet ni det också. Jag har ingen aning om vart jag vill komma med dethär inlägget. Kommer nog ingenstans. Ska försöka sova hela dagen imorgon för det skulle va bra. Och så ska jag börja prata annorlunda. Måste ju det tydligen för jag låter sur hela tiden. Okej, godnatt tror ni fattar att jag är sur. Ingen bild får ni heller för jag mobilbloggar och det suger. Hejdå

drömnmar


ph by me

Tja.
Jag drömde en jätte fin dröm inatt och jag hoppas att jag får drömma samma dröm inatt med. För nu ska jag sova. Godnatt!

Söndag 23/10-11

 

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost och kollat å lite serier i datorn. Lite morgonmys sådär. Idag ska jag försöka ta tag i mitt rum och försöka städa. Ganska behövligt är det. Fast ganska jobbigt är det också. Men vi får väl se.
Senare idag blir det väl att måla naglarna, bada osv. Rätt skönt med söndagar.
Ska ta och kolla på Livet enligt rosa nu! Det är ju liksom.. Bra.? Haha!


Lördag!



2 helt fräscha bilder på mig!

Hej!
Hela lördagen har gått och jag har gjort i stort sett ingenting.
Var iväg till mammas moster en sväng iaf och kollade på hennes iPhone, funderar på att köpa en. Men annars ar det inte hänt nåt mycket. Ska snart ta och kolla på fångarna på fortet.
Ha en bra lördag! ♥

godis



Tja! Har inget att blogga om egentligen. Men aa, här kommet ett inlägg iaf!
Vad har jag gjort sen jag skrev om oboyen? Inget faktiskt. Hihi, bara ätit lite godis. Luktar lakrits i hela köket. Lite najs. Eller nej. eller kanske?
Mamma var i Karlstad idag. Sa åt henne att köpa tights till mig. Kom hon hem med tights åt mig? Nej. Men det fanns inte i mins storlek, så det var därför. Och hon visste inte om hon kunde köpa en storlek större och hon kunde inte fråga mig för jag glömde mobilen hemma. otur ja. Men ska ta en godis nu. En... chokladgodis? Ja, det blir bra. ♥

Oboyigt inlägg.



Hej!
Nu sitter jag och dricker oboy! Finns nog inget godare! Dricker det när somhelst, var somhelst!
Har faktiskt älskat oboy i stort sett hela mitt liv. När jag var liten så brukade jag vakna mitt i natten och skrika bonn (Kunde inte säga oboy) ! Så fick mamma eller pappa gå upp och göra det. Och så drack jag det ur en såndär pipmugg! Hade en gul först, sen fick jag en ny. Den var rosa! Fast nu behöver inte mamma göra oboyen åt mig, och jag dricker ur en vanlig mugg..

Oj, vad oboyigt det blev nu! Hihi, det är fredag imorgon! Denhär vecka har gått hur fort som helst! Ska iväg på nån klimatbio eller nåt imorgon. Nice! Slipper matten jag jublar av glädje.
Ska dricka oboy nu! Hejdå!!

söndag 16/10-11


Titta vilken goströja jag fick hem häromdagen! ♥

Hej! Söndag är det ju idag somsagt och det betyder ju ungefär slappa (eller städa), bada och ta hand om sig själv. Har jag gjort nåt av detdär? Svar: nej. Kommer jag göra nåt av detdär? Svar: ja.
Ska bada och pyssla om mig själv snart. Göra mig jätteren och så. Fräsht. Försöka komma i säng tidigt och få bort dendär äckliga förkyldningen. Det var allt för mig! Ses!

roxy




Goddag! Idag sov jag till tio ungefär så är ganska utvilad, fast har nog ändå inte fått nog mycket sömn eftersom ögat fortfarande rycker..
Alltså ni kanskr undrar varför jag tajtar om att miitt öga rycker och varför? Jo enkelt, det rycker för att jag sover för lite och jag tjatar om det därför att det är jobbigt när det rycker och att jag tänkte att ni kanske skulle vilja veta? Fast det kanske ni inte vill..

Mardrömmar och hosta




3 bilder sen förra helgen

Tjaa! Görs?? Haha, nej okej vad har jag att berätta?
Jag har varit ute och tagit kort två gånger idag, jag har sett på tv och jag har ätit mat. Hostat också.
Fast rätt bra det, för hostan väckte mig imorse vilket var jäkligt bra för jag drömde en mardröm. Så lika bra att vakna upp. Dessvärre kunde jag inte somna om och klockan var åtta på morgonen..
Men nu ska jag ta och titta på livet enligt rosa! Bäst eller vad?

Godmorgon..?


Härligt



Hej! Åh, vilken himla härlig dag det varit idag! Hade inställd idrott imorse så vi fick sovmorgon till halv tio först, sen får vi reda på att dom två sista lektionerna är inställda! Wihoo! Och de två sista lektionerna var matte och NO, så därför blir det extra mycket wihoo!
Okej, annars då? Jo, fredag är det idag! Helgen har varit grymt efterlängtad! Ska äta pizza ikväll också! Hihiihi! Men det var väl allt? Aa, det var det! Herrå!

I'm still falling



Hej. Urkass uppdatering denhär veckan, och kommer förmodligen inte bli bättre heller, men ni får stå ut.
Dagen har varit okej, eller iaf fram tills lunchen. Efter lunchen failade dagen rätt så rejelt, men aja. Fortfarande hel fel.
Tog skolkort också. Blev nog ful. Det är allt jag har att säga. Hejdå


Slappis



Hello! Hela dagen igår låg jag på madrasserna på govlet som vi sov på i fredags och satt vid datorn och kollade på lite serier. Idag gör jag exakt samma sak. Bilder från helgen ska ni också få idag eller imorgon. Men nu ska jag ta mig ett bad. Sen blir det att måla naglarna och pyssla om sig själv lite, så man är redo för en hel vecka med skola igen!

♥!


Hello!!
Inatt sover dessa finisar här! Dom har varit här hela dagen idag också! Och Marie sov här igår natt också! Snajsigt!
Nu ska vi spela lite gitarr runt en lägereld som vi inte har. Men det blir kul! Hejdå!

RSS 2.0