Till Karlstad!

Godmorgon!

Sitter just nu i bilen till Karlstad! Där blir det lite shopping och lite kalas! He-he
Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med nu men..

På bilden här ser ni också en halvkass bild på det "nya" håret. Vad tycker ni..?


Lördag

Hej!

Var några dagar sen jag skrev här, eller vad tycker ni?! Men har inte haft tid! Skola, dans, läxor, skola, läxor, sova lite ibland, skola... You name it. Men nu bloggar jag


Har iallafall hunnit slinga mitt hår så det blev ljusare och idag färgade jag typ "nedre" delen av håret rött. Kan ju visa bilder nån dag. Men jag blev nog rätt nöjd tror jag. I början kände jag typ såhär: NEJ varför gjorde jag dethär?!? Jag kommer ju aldrig få det att se bra ut! Men nu tänker jag såhär: Jo men dethär ser ju rätt bra ut, jag kommer nog faktistk gilla dethär mycket snart!

Men ska sova nu, ska iväg till Karlstad imorgon. Kanske hinner blogga imorgon innan jag åker! Men ha det bra iallafall! ♥


Nya converse



fick hem ett par nya skor idag ♥

Hej!
Kom hem för ett litet tag sen, har varit i skolan och sen på dans! Tog mig lite att äta när jag kom hem och nu sitter jag här! Skoldagen idag var okej, men himla seg tycker jag. Men det gick ju bra ändå, som tur är! Gjorde ju SO-prov också, tror det gick rätt bra faktiskt.

Nu ska jag kanske ta och gå ut. Ska bara fundera lite mer på det.... Men hoppas ni haft en bra dag iallafall!♥

The moon is on my side, I have no reason to run

                               

Idag var det en helt okej dag i skolan! När jag kom hem tog jag mig lite att äta och sen satte jag mig framför datorn med en kopp te! Sen var det bara att börja träna lite till SO-provet. Har inte kommit så långt än men det ska nog gå bra ändå. Får man väl hoppas iallafall :D
Fast just nu har jag en liten paus i allt pluggande så jag tänkte att jag kunde slänga upp ett litet inlägg!


Whenever you knock me down, I will not stay on the ground

Hej!

Idag har jag inte gjort ett dugg ungefär! Kollat lite på vad vi ska kunna på SO-provet på tisdag. Och så har jag tränat lite på det, men jag kan inte direkt säga att jag kan det, haha. Får ta och träna lite mer snart!

Nu har jag iallafall tagit ett långt bad och sedan smörjt in mig med bodylotion, fräsht!
Och nu sitter jag och läser lite bloggar och kollar lite TV ibland.

Vad har ni gjort idag? ♥


Grått och regningt



Ikväll är jag jättetrött och just därför ska jag ta och sova nu! Sov en halvtimma på soffan flrut också. Jag är verkligen jättetrött. Och så har jag ont i näsan. Har typ ett blåmärke på den.. Haha! Inte så kul kanske menmen!

Det var förresten jättetråkigt väder ute idag! Det regnade och var kallt. Hoppas på bättee väder snart och lite mer vår!
Men sova var det va. Så godnatt så bloggar jag bättre imorgon förhoppningsvis! ♥


don't ask me I'll never tell



Imorse bestämde jag mig för att komma i säng tidigt ikväll. Så just därför ska jag gå och lägga mig nu! Är faktiskt trött precis som alla andra kvällar. Men ska bara kolla facebook och några bloggar först innan jag ska sova...

Men sov så gott iallafall så skriver jag mer imorgon!

life's a party





te-beroende..?



Jag tror att jag har blivit te-beroende. Och jag har inte riktigt bestämnt mig för om det är nåt bra eller nåt dåligt. Ioförsig är dett bättre än att bli t.ex. oboy-beroende. Men jag tycker det är lite jobbigt att gå runt i skolan och helt plötsligt blir jag jättesugen på te, men kan inte dricka det då!

Sen har jag också kommit på att när jag känner doften av kaffe, blir jag jätte hungrig! Spelar ingen roll om jag precis ätit, men kaffedoft gör mig hungrig. Knasig jag är.

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


hehehe gammal bild igen!

Tja!

Slutade tre idag och satt kvar i skolan tills klockan blev typ fyra då jag skulle på dans, men ändrade mig och åkte med mamma hem istället. Orkade inte på dans idag. Dels för att jag har en svenska sak som ska vara klar imorgon (som man egentligen skulle göra på lektionerna men har inte lyckats komma på vad jag ska skriva om!!) så den måste jag göra. Plus att min arm började göra jätteont idag..? Jag kan knappt lyfta armen, känns som att jag precis tagit en spruta?! Knepigt..

Men nu ska jag sitta här vid datorn ett tag och läsa lite bloggar och så! Vad har ni gjort idag? ♥

Godnatt och dröm sött osv..

      

Nu ska jag ta och lägga mig. Är jättetrött och somnar nog här om jag inte stänger ner datorn snart och går till sängen och lägger mig och sover. Så därför ska jag göra det!

Imorgon är det tisdag, och jag gillar inte tisdagar! Kort lunch, dubbel pass med matte, franska.. Men slutar ju iallafall tio över tre. YES DÅ KAN JAG JU GÅ HEM FÖR JAG BOR JU SÅ NÄRA SKOLAN OSV OSV!!! nej. Inte alls faktiskt. Så jag ska sitta i skolan och stirra en timme och sen ska jag på dans.

Men godnatt!

Trött tjej!



Hej!

Jag är en trött tjej idag. Jag och Josefin gick och la oss vid tre igår, så alltså cirka 3 timmars sömn, yeey
Jag trodde jag skulle somna på SO:n. Jag var ju redan trött och så kollade vi på en film som man knappt hörde ljudet på?! Ja, då var det väl inte så konstigt om man blev tröttare..
Fast efter gympan idag då (hade simning ju) så gick det rätt bra med håret iallafall, så det var ju en sak som var bra iallafall!

Men nu ska jag snart ta mig ett varmt bad, fryser sjukt mycket om händerna just nu. Inte nice
Sen ska jag kanske kolla på lite TV men sen ska jag sova direkt! Ta igen några timmars sömn. Men skriver nog mer sen! ♥

Gossip girl

Jag och Josefin sitter och ser på gossip girl och äter muffins. Och dricker vatten med lime i. Vi är inte alls trötta men ja.. Antar att vi måste sova nån gång, men inte riktigt än. ;)


Skola imorgon..


kommer se ut såhär i håret imorgon efter badhuset.

Sitter just nu och är lite ledsen över att det är skola imorgon. Känns såhär kul:
Alltså inte kul. Men att det är badhus på gympan gör inte saken bättre liksom. Ska gå runt i skolan sen och se ut som lejonmannen i håret, jo men det är ju fint, verkligen!! Ja, jag var ironisk.
Nej, jag tar nog och åker till Egypten imorgon. Vill ni följa med så möts vi vid mitt hus klockan 07.15.
Nejdååååååå skoja igen. he-he
Ska göra nåt annat nu. Hejdå!

those days are gone



Godmorgon!
Jag vaknade för ca 40 minuter sen, alltså vid tolv. Kanske inte så jättebra, för det kommer kanske inte vara så jättelätt att somna ikväll då, men det kan jag nog leva med.
Idag har jag ingen aninig om vad jag ska göra. Ska kanske dammsuga mitt rum. Vet inte vad det är med mitt rum men dagen efter som jag dammsugit är det lika dammigt igen. Och ja, jag dammsuger noga.
Nu blev det ett helt inlägg om att dammsuga och damm. Trevligt trevligt.


RSS 2.0