Godmorgon!!

                     
 
Godmorgon!
 
Steg upp vid 10 imorse, gjorde lite frukost och startade ett gossip girl avsnit som jag precis kollar klart på. Även om jag redan vet hur alla relationer kommer sluta (har redan sett avsnitten förut ju somsagt) så blir jag ändå lika ledsen när dom gör slut. Jag vet, lite känslosam kanske. Fast jag gråter aldrig till supersorliga filmer. Förutom titanic då.
 
Men iallafall, ska snart sticka ner till Torsby för at fixa lite saker. Ska till tandläkaren och lite så! Senare ikväll drar jag hem till Emilia för skräckfilms-kväll. Kommer va såhääär rädd sen. Men det är det såå värt.

I was living for the moment

Bilder från min instagram, följ mig då: @linneakullberg
Hej!

De senaste dagarna har jag gjort så lite man nog bara kan (ungefär) Jag har endast suttit framför datorn och kollat på gamla gossip girl avsnitt från säsong ett. Kollade igenom hela på endast några dagar.. Säsong ett känns som att det var den bästa säsongen, och lite av tvåan och trean med. De senaste säsongerna har varit röriga och jag har hela tiden fått frågat Josefin; Vaddå? Vad menar dom?!?! MEN jag älskar gossip girl ändå.

Fast jag har även hunnit med att putsa klart alla fönstren vid mormor också! Klappa i händerna åt mig nu då.
 
Imorgon drar jag till frissan förresten. Och rolig och påhittig som jag är ska jag nog endast klippa topparna. Weey vad rolig jag är.

VAD HAR NI GJORT?

stay in this moment



Tja!

Idag har jag: Kollat på pretty little liars
                     Varit med Lovisa

Vad har ni gjort? Haha ska jag vara ärlig så tycker jag personligen att jag gjort mycket idag. Många skulle nog tycka jag gjort extremt lite, men inte jag! Så detta har varit en mycket händelserik dag.

Fast jag har sovit så dåligt inatt. Somna vid fyra och vakan vid nio. Men det gör inget, jag har ju faktiskt sommarlov, och då ska man vara vaken om nätterna.

Ikväll ska jag nog kolla på lite mer Pretty little liars. Nörd jag är, eller vad säger ni?

Men nu ska jag läsa bloggar och lite såntdär. Vilket rörigt inlägg dethär blev förresten. Hoppas ni står ut ändå! ;)


Aplänge sen jag bloggade!


hahah jättefin bild på mig!! eller inte kanske men vad gör väl det om hundra år? Nu vet ni iallafall hur jag ser ut ifrån sidan medans jag kollar telefonen och och pratar samtidigt!!

Alltså h e r r e  m i n  s k a p a r e vad jag är kass på att blogga!  Vet ju inte ens varför jag inte gör det?! Det är ju kul och jag har ju allt id i världen på mig (typ)! Haha, aja. Det är sån jag är bara.

Det har hänt mycket med blogg.se också! Haha fattar noll och allt är segt, men annars är det väl okej!

Vill ni veta nåt himla roligt då?! JAG HAR FÅTT SOMMARLOV!! Fick ju det igår egentligen men jag är ju inte så bra på att blogga somsagt, så jag skrev ju inte det då.
Och inte har jag några fina skol-avslutnings bilder på mig heller, för ingen tog ju kort på mig! Men jag gråter ine över det heller, hoppas inte ni gör det bara.

Men nu ska jag ta ett bad. eojngvwaejgp vet inte vad detdär var, ett glädje-skirv eller nåt.

 


RSS 2.0