På väg hem!

Sitter i bussen nu på väg hem från en heldag ute i solen ;) Jag hade nämligen friluftsdag idag! Helt okej faktiskt.

När jag kommer hem ska jag fixa nåt att äta och sen gå ut i solen igen! Bäst att ta vara på den ju!


Some die young

Jag bloggar typ aldrig nu för tiden men ni får stå ut. Jag gör ju ändå inget och det händer aldrig något. Och händer det något orkar jag ändå inte skriva.
Idag har jag suttit instängd i mitt rum ungefär hela dagen. Ja typ så roligt är mitt liv.
Funderar på om jag ska sova kanske. Ingen mening med att bara sitta vaken och göra inget. Så godnatt då


Det häner läskiga saker i mitt rum..

Alltså jag måste bara berätta om att det händer så sjukt läskiga grejer i mitt rum! Knappt så att jag vågar sova där ju!

När jag använder min kamera så har jag oftast detdär "vridhjulet" på inställningen CA. MEN när jag sen startar kameran så är vridhjulet på inställningen P. Asså fatta vad läskigt?! Det har hänt 3 gånger nu. Och jag är helt säker på att jag inte råkar ändra det när jag tar kort eller när jag stänger av den!! Är det normalt att det händer eller?!



Men inte nog med det!
Ibland när jag sitter och plattar/lockar håret med plattången så kan jag se att det inte blir riktigt så platt/lockigt som jag vill. Och då heöt plötsligt är plattången avstängd?! Så jag måste dra på knappen igen! Har hänt så några gånger nu.

Jag tycker det är läskig och är nu lite rädd att det ska stå en gubbe och stirra på mig när jag vaknar på natten. Tänk vad läskigt det skulle va! Men nu skrämmer jag upp mig själv, så bät jag slutar prata om dethär nu!

Har ni varit med om några läskiga saker?

go through it with you



Kom hem från skolan för ett tag sen. Ja här där jag bor går i i skolan på lördagar. Nej men seriöst, det var öppet hus idag. Det var såhääär tråkigt. Men jag klarade mig igenom dagen iallafall.
Har ingen aning om vad jag ska hitta på med nu. Helst av allt vill jag krypa ner under täcket och sova, för jag är hur trött som helst + att under täcket är det varmt. Men orkar inte. Typ. Vill inte sova bort helgen ju! kanske

Ojojoj, konstigt inlägg! Känner mig verkligen urkass på att blogga! Men ni får stå ut lite tillm blogglusten kommer nog tillbaks närsomhelst!

RSS 2.0