Klockgalen!

   
Klicka på bilderna för att få dom större.

Är faktiskt grymt sugen på en ny klocka nu. Älskar klockor, men har tyvärr bara 1. Eller okejdå, har 1 lila som är liten och en rosa som är rätt konstig också, men bara en "riktig".
Har tittat lite på dessa ovanför. Hm, ja vi får väl se hur det blir. Gult är ju gulligt. Hehe, eller vad säger ni? :D
Vita klockor är ju också rätt fina, men så himla många som har det tycker jag.

Vad tycker ni om mitt nya hår?





Duktig jag känner mig nu! Har faktiskt städat rummet idag! Har bara lite kvar, men det tar jag imorgon. För idag orkar jag inte mer! Så jag tog mig en dusch, och satte upp håret i en fin hästsvans bestående av en handduk! Hihi, jag är så påhittig. För visst är jag väl först med denhär iden?!


Ska sova nu.



Som jag skrev förut så åkte vi och hämtade Lovisa förut och efter ett tag kom också Frida hit! Så har väl inte haft så himla tråkigt idag om man säger så.
Nä, ska ta och soova nu! Syns eller hörs eller nåt imorgon!! Godnatt!


HEJ!!



Tjolahopp! Snart ska jag ha kompis här!! Jag ska hämta henne i min rosa helikopter och sen ska vi måla den grön. Skoja bara! Men hon ska hit idag iaf. Men ska åka nu! Hejdå!

But you never wanted to see.

 

Hejhej sötisar! ♥
Ska nu ta mig till sängen för att sova! Trött som en skalbagge men vet inte om skalbaggar är trötta men dom är nog det ibland iaf. Nej, godnatt nu!

Dagens:



Godmorgon! (eller goddag eller nåt sånt.) ¨
Började att städa rummet alldeles nyss, men solen skiner så jag tror jag sätter mig ute i solen med en bok istället! Låter bra! Städningen får vänta tills vädret ändrat sig tycker jag. (vilket jag hoppas att det aldrig gör..!) Nej, ut i solen var det va?

Are you ready?


Shorts: H&M || Linne: GinaTricot


Tjenare! Ska snart gå. Ska studsa runt på gräsmattan, kul!! Nä, jobbigt, fast kul. Firat mamma har vi gjort också ju. Tänkte också berätta det att Marie har sovit hos mig 2 nätter på sommarlovet, sen har vi inte gjort något mer. Jag har varit med Lovisa 3 gånger på sommarlovet. Oj, jag tror jag snart inte känner Marie. HEJ FRÄMLING!!! typ. Sen idag kanske det blir en springtur med Josse, men hon har antagligen en bortförklaring till varför hon inte kan följa med. Det brukar hon ha..!


I always forgive and forget. So, I'm going to forgive, and then forget you.


En himla bra sak med att vara blond: Folk har förståelse till om man inte fattar någonting. Skämtosido.. (;


Haha, Hej! Har nu fixat mig; satt på mig kläder, plattat och klippt luggen, och snart ska resten av håret antingen bli platt eller lockat. Efteråt blir det att fixa tårta. Kommer lite folk hit idag som inte kunde komma på mammas födelsedag så vi får fira lite idag då. Annars ska jag nog ta tag i mitt rum idag som ser ut som ett bombnedslag ungerfär... Hrm, jo så får det big bli.


Vattenmeloooon



Nu ska jag ta och sova! Ska bli skänt, är rätt trött faktiskt. Imorgon kör jag stenhårt med bloggen, okej? Slänger in dagens outfit och allt möjligt. OKEJ?? Hoppas ni blir nöjda nu! Hihi, Godnatt! ♥


27/7-11



Tjeenare! Idag kom Lovisa hit! Vi gick ut på en liten promenad då, men sen drog vi till Torbsy istället för att köpa glass. Haha, var rätt kul, för först gick vi in på konsum baraföratt liksom. Så tyckte vi det var jobbigt att gå därifrån utan att ha köpt nåt, så vi köpte apgodisar!! Sen gick vi runt lite, men sen bestämde vi oss för att gå till Quikly och köpa glass. Haha, det var kul! Var lite läskigt dock, men skitsamma!
Sen blev vi törstiga så vi bestämde oss för att dra till Pekås och köpa vatten. Men där fanns det inget kallt vatten, så vi gick till konsum då, igen. Så köpte vi oss Loka.

När vi kom hem bestämde vi oss för att åka och bada! Vi byggde sandslott. Hahahhaha, vi är så himla barnsliga!
Men det var ju jättekul liksom! Men sen trampa vi sänder det. Det var så himla fult.

Whos gonna save the world tonight?

 
 
Haha, bilder från en kväll i vintras då Marie stulit mitt line (?) och vi fick lust att ta lite kort... Remember?! ;D

Hejhej, jag städar nu. Det är trååååkigt. Vet inte varför jag städar nu?! Men äh, kan väl lika gärna göra det nu som mitt på dagen, right? Fast det går rätt segt när datorn står på här och bara skriker mitt namn! Fattar ni hur jobbigt det är eller?
Nej, bäst att fortsätta städa nu. Bara titta facebook en sista gång..

Godnatt igen dåra.


Gammal bild, hej!

Nu ska jag ta coh sova. Tidigt, I knooow, men fegis som jag är vill jag inte va uppe helt själv. Jätteläskigt ju! När Josefin sover i sitt rum typ rakt nedanför mig och mamma i sitt rum några meter från mig. Mmmmm, jag är så himla feeeg!!!!!!!!!

Funderar gör jag också, på när Marie ska kika in med huvudet genom min dörr och säge tudeluu! Tror inte det kommer hända nån gång, men om du läser dethär, så kan du väl göra det nästa gång? Skulle bli grymt lycklig då!!

Godnatt förresten. Glömde nästan bort att jag skulle sova. Hehehe, jag är knäpp. Kul!

Godnatt folket.



Oj, vad trött jag är. Kom jag på nu? Hm, jag är konstig. Men skitsamma. Ska snart traska iväg mot sängen. Sköönt! Förresten åskade det ju rätt mycket igår kväll/natt, så jag och mamma gick och satte oss i bilen óch åkte lite sen. Det var som att vara på ett grodsafari! Grodor överallt! Vi fick åka slalom för att inte köra över en groda. Såna djurvänner vi är! Vi gillar inte ens att döda flugorna. Men kan väl erkänna att det gör jag med mening ibland.
 Hehehehe, godnatt!


Idag har jag på mig dethääääär:




Nu är jag redo för lite kalas! Lockigt hår har jag också! Snajsigt!!!!
Tror jag gör för mpnga utropningstecken nu. Gör nästan alltid det ist för punkter! Hejdå!!!!!!!!!!

HEJHEJ!! :DDD



Hejhej! Nu kör vi igen då! Ehh, vart? Haha, nä skoja.
Idag fyller mamma år! Så jag och Josefin ska fixa ihop tårtan osv. Kanske ska ta och tänka på vad jag ska ha på mig oskå..? Jo, det låter rätt bra faktiskt. Vi säger så då! Hejdå!


RSS 2.0