För exakt ett år sen...


en fin fontän

"utsikt" från hotellrummet

havet



en vacker solnedgång

liten del av hotellet


Där står jag och vevar i armarna. Vårat hotellrum,. Eller den mesta delen av tiden iaf, vi fick flytta till ett annat rum när det började läcka i ett av rummen..

För exakt ett år sen, så var jag jätteglad, superlycklig och dundersprallig! (inte för att jag inte är det nu men)
Men för ett år sen så åkte jag, mamma och, Josefin och mormor iväg till Tenneriffa! Jag skulle flyga flygplan (inte första gången men) och jag var jätterädd! Tänkte på allt dåligt som kunde hända. Men allt gick bra och ja, vi kom fram till Tenneriffa hela och glada. Jag längtar tillbaks nåt så otrligt mycket!
När vi åkte med bussen från flygplatsen till hotellet så tänkte jag bara: Wow, dethär är en sagostad eller nåt. Det var så gulligt. Hästar med vagn som körde runt folk och en liten karusell såg jag också. Sånadära hästkaruseller som man åkte när man var liten. Och det var mörkt och mysigt ute, fast lamporna lyste upp allt och gjorde det ännu mysigare.
Vi gick längs strandpromenden varje kväll och när vi kände oss trötta, stannade vi till vid en resturang och käkade lite mat och sen fortsatte vi vandringen. Vi åt vid resturangen Malibu många gånger, eftersom att det var vår favorit resturang! Den var nära hotellet och dom hade riktigt god mat!
Också Little Italy hade god mat. Jag åt pasta carbonara där en gång och jag ska lätt åka dit och äta det igen!

Hotellrummet vi fick först var mysigt och ganska "avdelat" (eller vad säger man..? xD Det var liksom inte delat på mitten, det var bara lite.. Enskilt kanske man säger?) så det var riktigt bra. Fast det var en resturang jämt bredvid som förde rätt mycket oljud, men det var mysigt. Sen fick vi byta rum när det började läcka in. Ganska sorgligt, men det andra rummet var också bra!
Och så satt vi på balkongen och åt kex och drack dricka, fotade och skrattde! Jag oj vad vi skrattde! Denna resa var nog den roliga resa jag nånsin varit på!

Men nu får jag nog sluta skriva, skulle kunna skriva hur mycket mer som helst, men tror inte ni orkar läsa egntligen.

Men nu lovar jag mig själv, att nån gång ska jag åka dit igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0